Available job positions

Most of our clients require Finnish or Swedish language skills. This is why our open job application form and our available job positions database are found only in these languages.
 

 

Location

Industry

Open search


Search positions

TaskGrilli/Pizzeriatyöntekijä
DescriptionEtsimme asiakasyrityksellemme Tornioon tarvittaessa töihin kutsuttavaa grilli/pizzeriatyöntekijää. Työ on osa-aikainen, joten se sopii hyvin myös opiskelijalle (esim. leipuriksi tai kondiittoriksi opiskeleva). Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, iloinen ja reipas asiakaspalvelija, joka on valmis sitoutumaan työhön pitkäksi aikaa.
EducationAikaisempaa työkokemusta ei vaadita mutta se katsotaan eduksi, asenne töiden tekoon ja halukkuus työn oppimiseen ratkaisee. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin osaaminen on plussaa. Valittavalla henkilöllä on hygieniapassi.
IndustryHotel, restaurant and catering
Start timeSopimuksen mukaan
DescriptionEsittelemme potentiaaliset työntekijät asiakkaalle nopealla aikataululla, joten oikea työntekijä voi löytyä ennen hakuajan päättymistä.
Added06.06.2012
CountrySuomi
Contact personMinna Juvonen
Phone040 307 5801
E-Mailkemi@vmp.fi
 
  • « Previous
  • 1
  • Next »

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi