Available job positions

Most of our clients require Finnish or Swedish language skills. This is why our open job application form and our available job positions database are found only in these languages.
 

 

Location

Industry

Open search


Search positions

TaskHitsaaja
DescriptionTyö on pääasiassa kokoonpanohitsausta pienillä tai pienehköllä kappalekoolla. Sarjakoot ovat maltillisia.
EducationValittavalta edellytetään alan koulutusta ja työkokemustata alumiini- ja rst-hitsauksesta. Valittavalla tulee olla pätevyys (hitsausluokat) jompaan kumpaan, ei välttämättä tarvitse olla voimassa olevat. Lisäksi tulee hallita TIG- ja MIG/MAG-hitsaus. Omaat oikeanlaisen työasenteen, osaat työskennellä huolellisesti ja itsenäisesti.
IndustryTechnology
Textkey: XML-YRITYSESITTELY not found.Asiakkaamme, metallialan yritys Kangasniemellä, on erikoistunut jaloteräksestä ja alumiinista valmistettuihin tuotteisiin, kuten koteloihin, kaappeihin, prosessilaitteisiin ja kokoonpanoihin. Toiminnan vahvasti kasvaessa yritykseen haetaan työntekijöitä.
Start timeHeti/sopimuksen mukaan.
DescriptionTyö on päivätyötä, klo 6 - 14.30, kesäaikana kaksivuorotyötä. Kysymyksessä on vakituinen työsuhde. Hae paikkaa täyttämällä VMP:n sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi, liitä hakemukseesi myös CV:si erillisenä tiedostona. Tämän jälkeen merkitse kiinnostavaksi tehtävä ”Hitsaaja”.
Added30.05.2012
CountrySuomi
Contact personHannele Koivula
Phone040 - 758 0887
E-Mailmikkeli@vmp.fi
 
  • « Previous
  • 1
  • Next »

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi