Available job positions

Most of our clients require Finnish or Swedish language skills. This is why our open job application form and our available job positions database are found only in these languages.
 

 

Location

Industry

Open search


Search positions

TaskSärmääjä
DescriptionTyötehtäviin kuuluu ohutlevyosien valmistus lähinnä sähkö- ja elektroniikkateollisuuden tarpeisiin. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista kaksivuorotyötä. Työvaiheet ovat monipuolisia ja työhön on käytännönläheinen perehdytys. Tarjoamme hyvän mahdollisuuden pysyvään työpaikkaan ja tilaisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi. Työt alkavat heti sopivan henkilöiden löydyttyä. Tehtävässä on hyvä mahdollisuus pysyvään pitkäaikaiseen työsuhteeseen menestyvässä Hyrles Oy:ssä.
EducationTyötehtävä edellyttää metallialan koulutusta tai kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä särmäystyön perustaitoja. Lisäksi työ edellyttää tarkkuutta sekä ripeää ja tunnollista otetta työntekoon. Etusijalla huomioimme hakijat joilla on Amada -särmäyspuristimen käyttökokemusta sekä ohjelmointi- ja kuvienlukutaito. Huomioimme myös nuoret, alalle valmistuneet hakijat.
IndustryTechnology
Textkey: XML-YRITYSESITTELY not found.Vuonna 1989 perustettu Hyrles Oy panostaa kokonaisalihankintaan, jossa kaikki työvaiheet tehdään itse. Hyrles panostaa jatkuvaan tuotannon kehittämiseen ja henkilöstön kouluttamiseen. Ammattitaitoinen henkilökunta ja korkealuokkaiset valmistusmateriaalit yhdessä pitkälle viedyn prosessihallinnan kanssa takaavat tuotteiden korkean laatutason.
Start timeHeti sopivan henkilön löydyttyä
Added16.05.2012
CountrySuomi
Contact personSanne Wall
Phone040 307 5400
E-Maillohja@vmp.fi
 
  • « Previous
  • 1
  • Next »

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi