Available job positions

Most of our clients require Finnish or Swedish language skills. This is why our open job application form and our available job positions database are found only in these languages.
 

 

Location

Industry

Open search


Search positions

TaskMyyntipäällikkö
DescriptionHaemme asiakkaallemme Meri-Lapin talousalueelle myyntipäällikköä digitaalisten tuotteiden ja palveluiden myyntiin. Tehtävässäsi luot uusia asiakassuhteita Kemi-Tornio alueella toimiviin yrityksiin sekä ylläpidät olemassa olevia asiakassuhteita. Tehtäväsi sisältää ratkaisukeskeistä b2b-myyntiä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Toimit itsenäisesti Kemi-Tornio alueella, ja vastuullasi on alueen asiakkuuksien hoito alusta loppuun. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän menestyneen yrityksen palveluksessa, perehdytyksen työhön sekä koko organisaation tuen tehtävässä menestyäksesi, nuorekkaan ja dynaamisen työyhteisön, mahdollisuuden kehittyä myynnin huippuosaajaksi sekä kilpailukykyisen palkkauksen.
EducationEtsimme tähän tehtävään henkilöä, jolla on osaamista ja halua luoda uusia pitkäaikaisia asiakkuuksia. Toivomme, että viihdyt myyntityössä ja sinulla on kyky asiakaslähtöiseen ratkaisumyyntiin. Hallitset toimistotekniikan ja olet valmis oppimaan koko ajan uutta. Luonnettasi kuvaavia ominaisuuksia ovat oma-aloitteisuus, aktiivisuus ja sosiaalisuus. Olet myyntihenkinen ja tavoitehakuinen, koulutustaustasi voi olla joko tekninen tai kaupallinen. Kokemus b2b –myynnistä auttaa sinut alkuun tehtävässä, mutta ei ole ehdoton vaatimus tehtävässä menestymiseksi. Voit myös olla nuori, aloitteleva myyjä, tärkeintä on kaupannälkäinen asenne ja halu kehittyä alan huippuammattilaiseksi!
IndustrySales and marketing
Start timeSopimuksen mukaan
DescriptionMyyntipäällikköä etsivä asiakkaamme omaa pitkän linjan kokemuksen digitaalisten tuotteiden ja palveluiden myynnin parista. Kauppalehden Menestyjäyritys 2012 -listalla hyvin sijoittunut asiakkaamme on vakavarainen ja toimii tiiviissä yhteistyössä toimistotarvikealalla toimivien laitevalmistajien kanssa.
Added15.05.2012
CountrySuomi
Contact personAnu Grönlund / Minna Juvonen
Phone0400 440 834 / 040 307 5801
E-Mailkemi@vmp.fi
 

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi