Available job positions

Most of our clients require Finnish or Swedish language skills. This is why our open job application form and our available job positions database are found only in these languages.
 

 

Location

Industry

Open search


Search positions

TaskRaskaskoneasentajia
DescriptionHaemme asiakasyrityksellemme raskaskoneasentajia Talvivaarassa sijaitsevalle raskaskonekorjaamolle. Korjaamolla huolletaan ja korjataan useiden eri valmistajien valmistamia koneita.
EducationEdellytämme hakijoilta alan koulutusta ja useamman vuoden kokemusta erilaisten raskaskoneiden huolto- ja korjaustehtävistä.
IndustryTechnology
Textkey: XML-YRITYSESITTELY not found.Uran alkumetreistä ammattitaidon syventämiseen – VMP tarjoaa työmahdollisuuksia elämän eri tilanteisiin. VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva, valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni, joka on toiminut työnhakijoiden kumppanina jo lähes 25 vuotta. Toimintamme ohjenuorana ovat vastuullisuus ja työelämän asiantuntijuus. Vuonna 2011 työllistimme lähes 14 000 eri alojen ammattilaista 4 000 asiakasyritykseen ja ketjumme liikevaihto oli 109 miljoonaa euroa. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa. VMP – Työelämän voimavara. www.vmp.fi
Start timeSopimuksen mukaan
DescriptionValittavilla työntekijöillä tulee olla voimassa olevat työturva- ja tulityökortit. Tehtävät vaativat monimerkkiosaamista, hyvää asiakaspalvelutaitoa ja joustavaa asennetetta työnsuorittmiseen sekä vuorotyövalmiutta.
Added11.05.2012
CountrySuomi
Contact personSaija Viitasaari/Sauli Husso
Phone040-3075500
E-Mailkajaani@vmp.fi
 

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi