Available job positions

Most of our clients require Finnish or Swedish language skills. This is why our open job application form and our available job positions database are found only in these languages.
 

 

Location

Industry

Open search


Search positions

TaskHuoltoasentaja
DescriptionEtsimme nyt asiakasyrityksellemme Vantaan Petikkoon HUOLTOASENTAJAA vakinaistuvaan työsuhteeseen Keskeiset työtehtäväsi ovat pintaporauslaitteiden huolto- ja kunnossapitotyöt Helsingin talousalueella.
Education Omaat teknisen koulutuksen tai työkokemusta huoltotoiminnasta liikkuvasta kalustosta . Sinulla on kokemusta nykyaikaisen sähkö-ja automaatiotekniikan saloista. Omaat asiakaspalvelutaitoja ja tulet toimeen englanninkielellä suomen lisäksi. Oma-aloitteisuus ja Helsingin talousalueella liikkumien on sinulle sopivia ominaisuuksia.
IndustryTechnology
Textkey: XML-YRITYSESITTELY not found.Uran alkumetreistä ammattitaidon syventämiseen – VMP tarjoaa työmahdollisuuksia elämän eri tilanteisiin. VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva, valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni, joka on toiminut työnhakijoiden kumppanina jo lähes 25 vuotta. Toimintamme ohjenuorana ovat vastuullisuus ja työelämän asiantuntijuus. Vuonna 2011 työllistimme lähes 14 000 eri alojen ammattilaista 4 000 asiakasyritykseen ja ketjumme liikevaihto oli 109 miljoonaa euroa. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa.
Start time28.5.2012 sopimuksen mukaan
DescriptionTyössäsi tarvitset B-luokan ajokortin koska yhtiö tarjoaa sinulle auton käyttöön sekä hieman paikallistuntemusta. Työturvakortti ja tulityökortti olisi suotavia muttei pakollisia
Added08.05.2012
CountrySuomi
Contact personMarkku Soppi
Phone040 307 5111
E-Mailhelsinki@vmp.fi
 

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi