Available job positions

Most of our clients require Finnish or Swedish language skills. This is why our open job application form and our available job positions database are found only in these languages.
 

 

Location

Industry

Open search


Search positions

TaskTyönjohtaja
DescriptionLiiketoimintamme kasvaessa haemme lisää betonialan ammattilaisia TYÖNJOHTAJA Työnjohtajana tulet toimimaan yhtenä tuotantomme esimiehistä, ja tehtäviisi kuuluu muun muassa tuotantoprosesseihin liittyvien aikataulujen laadukas toteuttaminen sekä valvonta. Lisäksi työhösi kuuluu myös tilaustenkäsittely, dokumentointi ja kuljetustilauksista vastaaminen. Raportoit tehtävistäsi tuotantopäällikölle.
EducationOdotamme sinulta aiempaa esimieskokemusta esimerkiksi rakennusteollisuuden palveluksesta ja pitkäjännitteisyyttä sekä aitoa kiinnostusta oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Luonteeltasi olet jämäkkä ja oikeudenmukainen esimies, ja pystyt työskentelemään hyvin nopeiden aikataulujen alla. Koulutustaustaltasi olet esimerkiksi rakennusmestari tai vastaava.
IndustryOther branches
Textkey: XML-YRITYSESITTELY not found.Ansion Sementtivalimo Oy on Paimiossa vuonna 1949 perustettu perheyritys. Työllistämme tänä päivänä yli 70 betonialan ammattilaista ja vuoden 2011 liikevaihtomme oli yli 10 milj. €. Valmistamme laadukkaita betonielementtejä, joista rakennetaan mm. rakennusten julkisivuja ja väliseiniä. Tuotamme asiakkaillemme myös valmisbetonia Varsinais-Suomen alueelle. Pitkä kokemuksemme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat asiakkaillemme juuri sellaiset tuotteet kuin he ovat tilanneetkin. Valimomme monipuolisen tuotantokapasiteetin ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaidemme vaativimpiinkin toiveisiin. Olemme mukana myös Luotettava Kumppani -tilaajavastuupalvelussa, minkä ansiosta asiakkaamme voivat luottaa siihen, että täytämme yhteiskuntavastuumme. www.asv.fi
Start timesopimuksen mukaan
DescriptionTarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän vakavaraisessa ja uudistuvassa perheyrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen su 20.5.2012 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@vmp.fi. Sähköpostiotsikkoon merkintä ASV/työnjohtaja. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupissa henkilöstökonsultti Timo Riissanen p. 040 307 5019 (varmimmin 8.-9.5. ja 12.5. klo 9-12).
Added04.05.2012
CountrySuomi
Contact personTimo Riissanen
Phone040 307 5019 / 8.-9.5. ja 12.5. klo 9-12
 

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi