Available job positions

Most of our clients require Finnish or Swedish language skills. This is why our open job application form and our available job positions database are found only in these languages.
 

 

Location

Industry

Open search


Search positions

TaskHenkilökohtainen avustaja
DescriptionAsiakasyrityksemme on Rovaniemellä toimiva kotipalveluita ikäihmisille ja vammaisille tarjoava yritys, joka hakee kauttamme henkilökohtaista avustajaa. Hakijoilta odotamme alan koulutusta tai työkokemusta henkilökohtaisen avustajan työstä. Työ soveltuu myös opinnoissaan loppusuoralla oleville opiskelijoille. Työ on lomitusta ja sijaistamista. Heinäkuussa tunteja on paljon, muutoin työ on keikkatyötä ja tuntimäärät vaihtelevat. Työtehtävä vaatii omatoimisuutta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuit, käy täyttämässä hakemus alla löytyvästä linkistä. Toimi ripeästi, sillä työpaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
IndustryHealth care and social services
Start timeSopimuksen mukaan
Added04.05.2012
CountrySuomi
Contact personMarjut Heikkuri
Phone0440188666
E-Mailrovaniemi@vmp.fi
 

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi