Available job positions

Most of our clients require Finnish or Swedish language skills. This is why our open job application form and our available job positions database are found only in these languages.
 

 

Location

Industry

Open search


Search positions

TaskTarjoilija
DescriptionTyötehtävät tarjoavat tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoa maineikkaissa asiakasyrityksissämme yhdessä osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa. Työtehtävissä pääset työskentelemään niin a la carte kuin buffet- tarjoiluissa.
EducationOdotamme sinulta erinomaisia asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja. Aikaisempi työkokemus luetaan eduksesi. Sinulla on hallussa perus viini- ja alkoholitietous. Arvostamme hyvää organisointikykyä ja positiivista asennetta sekä kielitaitoa. Olet helposti lähestyttävä ja arvostat laadukasta palvelutasoa.
IndustryHotel, restaurant and catering
Start timePaikat täytetään mahdollisimman pian
DescriptionHae paikkoja täyttämällä avoin hakemus viimeistään 20.4.2012 mennessä osoitteessa www.vmp.fi ja liittämällä se pääkaupunkiseudun työpaikkailmoitukseen ”Tarjoilija”. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöneuvottelija Hannele Hippeläinen puh. 040 307 5107. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9.00-11.00 välillä.
Added25.04.2012
CountrySuomi
Contact personHannele Hippeläinen
Phone040 307 5107
E-Mailhelsinki@vmp.fi
 

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi