Available job positions

Most of our clients require Finnish or Swedish language skills. This is why our open job application form and our available job positions database are found only in these languages.
 

 

Location

Industry

Open search


Search positions

TaskHenkilökohtainen avustaja iltatyöhön
DescriptionHaemme asiakkaallemme luotettavaa ja sitoutunutta avustajaa keväälle ja kesälle (mahdollista jatkaa syksyllä) iltatoimiin. Työaika ajoittuu klo 20-24 väliselle ajalle n. 3 h/ilta. Työ soveltuu opiskelijalle tai eläkeläiselle tai muuten lisätyöksi.
EducationHoiva-alan opintoja ja/tai käytännön kokemus avustajan tehtävistä, katetrointitaito eduksi, mutta se voidaan opettaa
IndustryHealth care and social services
Textkey: XML-YRITYSESITTELY not found.Tässä sinulle huikea mahdollisuus näyttää osaamisesi ja edelleen kehittyä kahvilatoiminnan ammattilaisena. Yritysesittely VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva, valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni, joka on toiminut työelämän suunnannäyttäjänä ja rekrytointikumppanina lähes 25 vuotta. Toimintaamme ohjaavia periaatteita ovat vastuullisuus, luotettavuus ja asiantuntijuus. Vuonna 2011 työllistimme lähes 14 000 eri alojen ammattilaista 4 000 yritykseen ja ketjumme liikevaihto oli 109 miljoonaa euroa. VMP toimii Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa. VMP - Työelämän voimavara.
Start timetoukokuun aikana
Added18.04.2012
CountrySuomi
Contact personSanna Styrman
Phone03-873200
E-Maillahti@vmp.fi
 

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi